GASTRONOMISCHE HOOFDSTAD HAARLEM VANAF HET WATER

Gastronomisch genieten aan boord. Op De Stad Dockum, het oudste varende passagiers­schip van Nederland, bieden verschillende top koks uit de regio in samen­werking met LEVEN! Magazine een onverge­telijke culinaire ervaring aan. Varen, eten, drinken en plezier maken tijdens een vier uur durende gastro­nomische boottocht.
Haarlem en omgeving mag dit jaar een nieuw culinair evenement bijschrijven: De gastronomische hoofdstad vanaf het water. Regio Haarlem is uitgeroepen tot Gastronomische Hoofdstad van Nederland. In dat kader combineert dit nieuwe initiatief varen, eten, drinken en feesten tot een geheel nieuwe belevenis. De komende lente en zomerperiode worden op verschillende zondagen unieke vaartochten georganiseerd. Een samenwerking tussen Stad Dockum, LEVEN! Magazine regio Haarlem en de beste restaurants van de regio verzekeren je van een geweldige en unieke belevenis.
RESTAURANT N.A.P. BLOEMENDAAL VAART MEE!
Op 14 juli aanstaande zullen wij op de Stad Dockum een heerlijk 5 gangen diner serveren.
We starten om 16:00, de opstap is aan het Spaarne ter hoogte van de klimmuur. Ontvangst met aperitief en amuse, aansluitend geniet u van een 5 gangen walking dinner. Voor €125,00 per persoon ontvangt u een 4 uur durende boottocht, 5 gangen walking dinner en alle drankjes zijn inclusief.
Reserveer tijdig want er zijn maar 60 plekken beschikbaar.