Gastronomisch genieten aan boord.
Op De Stad Dockum, het oudste varende passagiersschip van Nederland, bieden verschillende top koks uit de regio in samenwerking met LEVEN! Magazine een onvergetelijke culinaire ervaring aan. Varen, eten, drinken en plezier maken tijdens een vier uur durende gastronomische boottocht.
Haarlem en omgeving mag dit jaar een nieuw culinair evenement bijschrijven: De gastronomische hoofdstad vanaf het water. Regio Haarlem is uitgeroepen tot Gastronomische Hoofdstad van Nederland. In dat kader combineert dit nieuwe initiatief varen, eten, drinken en feesten tot een geheel nieuwe belevenis. De komende lente en zomerperiode worden op verschillende zondagen unieke vaartochten georganiseerd. Een samenwerking tussen Stad Dockum, LEVEN! Magazine regio Haarlem en de beste restaurants van de regio verzekeren je van een geweldige en unieke belevenis.
Haarlem en omgeving mag dit jaar een nieuw culinair evenement bijschrijven: De gastronomische hoofdstad vanaf het water. Regio Haarlem is uitgeroepen tot Gastronomische Hoofdstad van Nederland. In dat kader combineert dit nieuwe initiatief varen, eten, drinken en feesten tot een geheel nieuwe belevenis. De komende lente en zomerperiode worden op verschillende zondagen unieke vaartochten georganiseerd. Een samenwerking tussen Stad Dockum, LEVEN! Magazine regio Haarlem en de beste restaurants van de regio verzekeren je van een geweldige en unieke belevenis.