Menukaart diner

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Een aantal gerechten is in het groot te bestellen wanneer u liever een traditioneel menu geniet.
Bekijk ook onze mooie wijnen.

Gerechten

  • POMPOEN

    Zwarte knoflook — quinoa — topinamboersaus met kombu

    • 12,00
  • WORTEL TARTAAR

    Eidooier 65°C — ansjovis crème — gember 

    • 12,00
  • TONIJN TATAKI

    Ponzu — Granny Smith — basmatirijst 

    • 15,00
    • 21,00
  • MAKREEL

    Panzanella — basilicum — consommé van tomaat

    • 13,00
  • LANGOUSTINE

    Koolrabi — komkommer consommé — maïs 

    • 17,00
    • 24,00
  • COQUILLE

    Kervelwortel — haricots verts schuim — bergamot

    • 14,00
  • BLOEMKOOL

    Knolselderij crème — gepocheerd ei — gerookte hollandaise

    • 12,00
  • BOERENKOOL

    Boerenkoolschuim — aardappel — uienbouillon

    • 13,00
  • SKREI

    Spitskool — lavas saus — paling crumble

    • 15,00
    • 20,00
  • PULPO

    Chorizo — venkel — ijspegel

    • 16,00
    • 23,00
  • KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 23,00
  • HELE KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 30,00
  • GEGLACEERDE KALFSZWEZERIK

    Papaya salade — pindasaus — noedels

    • 19,00
  • EENDENBORST

    Wortel gember crème — eigen jus met miso — bospeen

    • 16,00
    • 22,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50

Onze nagerechten worden elke dag vers gemaakt en gepresenteerd aan tafel op de dessert-trolley.