Menukaart diner

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap.
Bekijk ook onze mooie wijnen.

Gerechten

  • GROENE ASPERGE

    Radijs soorten — rucola mayonaise — Messeklever mousse

    • 12,00
  • YELLOWTAIL KINGFISH

    Tomaat — dashi meringue — komkommer consommé 

    • 15,00
  • POMPOEN TARTAAR

    Truffelmayonaise — ansjovis crème — eidooier creme

    • 12,00
  • NOORDZEE KRAB

    Saus van kropsla — oester kroepoek — bleekselderij

    • 14,00
  • KABELJAUW

    Cremeux van venkel — rettich springroll — dragon crème

    • 13,00
  • PASTRAMI VAN HET HOLLANDS MELKRUND

    Augurkennat — boeren Goudse oplegkaas — mosterdsla

    • 13,00
  • GEPOFTE PEEN

    Geiten hangop — worteljus — dragon

    • 13,00
  • CREME VAN CEPES

    Gnocchi — brioche — zeesla

    • 14,00
  • TONGSCHAR

    Prei — palingcrumble — waterkerssaus

    • 14,00
  • ZEEDUIVEL

    Romanesco — bospeen — dashi beurre blanc

    • 15,00
  • ZWARTPOOT KIP

    Schorseneer — gevogelte jus met rode biet — hazelnoot

    • 15,00
  • KALFSWANG

    Mini paksoi — groene curry — noedel

    • 15,00
  • SPECIALS

     

  • TARBOTINE 500GR

    Seizoens groente — aardappel

    • 29,50
  • RIB-EYE 250GR

    Bearnaise — seizoens groente — aardappel

    • 28,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50

Onze nagerechten worden elke dag vers gemaakt en gepresenteerd aan tafel op de dessert-trolley.