Menukaart diner

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap.
Bekijk ook onze mooie wijnen.

Gerechten

  • GROENE ASPERGE

    Radijs soorten — rucola mayonaise — Messeklever mousse

    • 12,00
  • MAKREEL

    Panzanella — basilicum — consommé van tomaat

    • 13,00
  • KNOLSELDERIJ TARTAAR

    Piccalilly — ansjovis crème — eidooier creme

    • 12,00
  • RAUWE TONIJN

    Ponzu — Granny Smith — basmatirijst 

    • 15,00
  • COQUILLE CEVICHE

    Tigermilk — zoete aardappel — koriander mayonaise

    • 14,00
  • PULPO

    Gazpacho — avocado — tomaat

    • 14,00
  • PASTRAMI VAN HET HOLLANDS MELKRUND

    Augurkennat — boeren Goudse oplegkaas — mosterdsla

    • 13,00
  • GEPOFTE PEEN

    Geiten hangop — worteljus — dragon

    • 13,00
  • SCHOL

    Prei — palingcrumble — waterkerssaus

    • 14,00
  • IBERICO BUIKSPEK

    Witte kool — dashi gel — hot mosterd

    • 14,00
  • LAMSNEK

    Korma saus — aubergine — ras el hanout

    • 15,00
  • RUNDER TRI-TIP

    Mini paksoi — groene curry — noedel

    • 15,00
  • SPECIALS

     

  • TARBOTINE 500GR

    Seizoens groente — aardappel

    • 29,50
  • RIB-EYE 250GR

    Bearnaise — seizoens groente — aardappel

    • 28,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50

Onze nagerechten worden elke dag vers gemaakt en gepresenteerd aan tafel op de dessert-trolley.