Menukaart diner

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Een aantal gerechten is in het groot te bestellen wanneer u liever een traditioneel menu geniet.
Bekijk ook onze mooie wijnen.

Gerechten

  • ORANJE GAZPACHO

    Paksoy — geitenhangop — gierst 

    • 9,50
  • WORTEL TARTAAR

    Eidooier 65°C — ansjovis crème — gember 

    • 12,00
  • TONIJN TATAKI

    Ponzu parels — Daikon loempia — sushirijst 

    • 15,00
    • 21,00
  • LANGOUSTINE

    Koolrabi — komkommer consommé — maïs 

    • 17,00
    • 24,00
  • NOORDZEE KRABSALADE

    Speltflakes — mosselcrème — escabache 

    • 16,00
  • KNOLSELDERIJ

    Bloemkool — kwartelei — dijonaise 

    • 12,00
  • KOOLRAAPSTEAK

    Parelgort — miso — bosui 

    • 14,00
  • SCHOLFILET

    Tom Kha Tjee — zoetzure sjalot — bosui 

    • 14,00
    • 19,00
  • IBERICO BUIKSPEK

    Dashi gel — hot mosterd — wittekool 

    • 14,00
    • 19,00
  • GNOCCHI

    Crème van cepes — parmezaan — zeewier 

    • 13,50
    • 18,50
  • ZEEDUIVEL

    Polenta — venkel — worteljus 

    • 16,00
    • 21,00
  • RUNDER TRI-TIP

    La Ratte aardappel — granola — Chinata 

    • 15,00
    • 20,00
  • KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 23,00
  • HELE KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 30,00
  • WILDE KOOI EEND

    Pomme Anna — schorseneer — druivenjus met lever 

    • 19,00
    • 34,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50

Onze nagerechten worden elke dag vers gemaakt en gepresenteerd aan tafel op de dessert-trolley.