Menukaart diner

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Een aantal gerechten is in het groot te bestellen wanneer u liever een traditioneel menu geniet.
Bekijk ook onze mooie wijnen.

Gerechten

  • POMPOEN

    Zwarte knoflook — quinoa — topinamboersaus met kombu

    • 12,00
  • WORTEL TARTAAR

    Eidooier 65°C — ansjovis crème — gember 

    • 12,00
  • TONIJN TATAKI

    Ponzu parels — Daikon loempia — sushirijst 

    • 15,00
    • 21,00
  • LANGOUSTINE

    Koolrabi — komkommer consommé — maïs 

    • 17,00
    • 24,00
  • NOORDZEE KRABSALADE

    Speltflakes — mosselcrème — escabache 

    • 16,00
  • KNOLSELDERIJ

    Bloemkool — kwartelei — dijonaise 

    • 12,00
  • KOOLRAAPSTEAK

    Parelgort — miso — bosui 

    • 14,00
  • ZEEBAARS

    Tom Kha Tjee — zoetzure sjalot — bosui 

    • 14,00
    • 19,00
  • IBERICO BUIKSPEK

    Dashi gel — hot mosterd — wittekool 

    • 14,00
    • 19,00
  • BOERENKOOL

    Boerenkoolschuim — aardappel — uienbouillon

    • 13,00
  • PULPO

    Chorizo — venkel — ijspegel

    • 16,00
    • 23,00
  • RUNDER TRI-TIP

    La Ratte aardappel — granola — Chinata 

    • 15,00
    • 20,00
  • KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 23,00
  • HELE KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie 

    • 30,00
  • FAZANT

    Zuurkool — bitterbal van fazant — eigen jus

    • 17,00
    • 23,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50

Onze nagerechten worden elke dag vers gemaakt en gepresenteerd aan tafel op de dessert-trolley.