Lunchkaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Bekijk ook onze mooie wijnen.

Lunch wordt geserveerd op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 14:00.

Gerechten

  • GROENE ASPERGE

    Radijs soorten — rucola mayonaise — Messeklever mousse

    • 12,00
  • MAKREEL

    Panzanella — basilicum — consommé van tomaat

    • 13,00
  • WORTEL TARTAAR

    Eidooier 65°C — ansjovis crème — gember

    • 12,00
  • RAUWE TONIJN

    Pinda zeewier crumble — Granny Smith — basmati crème

    • 15,00
  • COQUILLE CEVICHE

    Tigermilk  — zoete aardappel — koriander mayonaise

    • 14,00
  • IBERICO BUIKSPEK & GAMBA

    Dashi gel — groene curry — crème van paddestoel

    • 15,00
  • BLOEMKOOL

    Knolselderij crème —  gepocheerd ei — gerookte hollandaise

    • 12,00
  • KABELJAUW

    Spitskool  — lavas saus — paling crumble

    • 15,00
  • PULPO

    Chinata  — venkel — ijspegel

    • 16,00
  • GEGLACEERDE KALFSZWEZERIK

    Papaya salade  — pindasaus — noedels

    • 19,00
  • LAMSNEK

    Korma saus — aardappel — daslook

    • 14,00
  • EENDENBORST

    Wortel gember crème  — eigen jus met miso — bospeen

    • 16,00
  • SPECIALS

  • TARBOTINE 500GR

    • 29,50
  • RIB-EYE 250GR

    • 27,50

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50