Lunchkaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Een aantal gerechten is in het groot te bestellen wanneer u liever een traditioneel menu geniet. Bekijk ook onze mooie wijnen.

Lunch wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 14:00.

Gerechten

  • POMPOEN

    Zwarte knoflook — quinoa — topinamboersaus met kombu

    • 12,00
  • WORTEL TARTAAR

    Eidooier 65°C — ansjovis crème — gember

    • 12,00
  • TONIJN TATAKI

    Ponzu parels — Daikon loempia — sushirijst

    • 15,00
  • NOORDZEE KRABSALADE

    Speltflakes — mosselcrème — escabeche

    • 16,00
  • KNOLSELDERIJ

    Bloemkool — kwartelei — dijonaise

    • 12,00
  • ZEEBAARS

    Tom Kha Tjee — zoetzure sjalot — bosui

    • 14,00
    • 19,00
  • RUNDER TRI-TIP

    La Ratte aardappel — granola — Chinata

    • 15,00
    • 20,00
  • KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie

    • 23,00
  • HELE KREEFT

    Dashi beurre blanc — biet — gerookte olie

    • 30,00
  • SALADE KREEFT

    Tomaat — avocado — Little Gem

    • 27,50
  • SALADE TONIJN

    Little Gem — tomaat — tonijnmayonaise

    • 18,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50