Lunchkaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Bekijk ook onze mooie wijnen.

Lunch wordt geserveerd op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 14:00.

Gerechten

  • 2 GANGEN A LA CARTE

    keuze uit elk van de gerechten

    • 20,00
  • GROENE ASPERGE

    Radijs soorten — rucola mayonaise — Messeklever mousse

    • 12,00
  • KABELJAUW

    Cremeux van venkel — rettich springroll —  komkommer consommé

    • 13,00
  • POMPOEN TARTAAR

    Truffelmayonaise — ansjovis crème — eidooier crème

    • 12,00
  • NOORDZEE KRAB

    Saus van kropsla — oester kroepoek — bleekselderij

    • 14,00
  • PASTRAMI VAN HET HOLLANDS MELKRUND

    Augurkennat —  boeren Goudse oplegkaas — mosterdsla

    • 13,00
  • GEPOFTE PEEN

    Geiten hangop  — worteljus — dragon

    • 13,00
  • TONGSCHAR

    Prei  — palingcrumble — waterkerssaus

    • 14,00
  • ZWARTPOOT KIP

    Schorseneer — gevogelte jus met rode biet — hazelnoot

    • 15,00
  • KALFSWANG

    Mini paksoi  — groene curry — noedel

    • 15,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50