Lunchkaart

Onze menukaart bestaat uit gerechten die met zorg zijn bereid, waarbij alle ingrediënten zijn gekozen zodat elk gerecht spannend en interessant blijft tot de laatste hap. Bekijk ook onze mooie wijnen.

Lunch wordt geserveerd op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 14:00.

Gerechten

  • GROENE ASPERGE

    Radijs soorten — rucola mayonaise — Messeklever mousse

    • 12,00
  • MAKREEL

    Panzanella — basilicum — consommé van tomaat

    • 13,00
  • KNOLSELDERIJ TARTAAR

    Piccalilly — ansjovis crème — eidooier crème

    • 12,00
  • RAUWE TONIJN

    Pinda zeewier crumble — Granny Smith — basmati crème

    • 15,00
  • COQUILLE CEVICHE

    Tigermilk  — zoete aardappel — koriander mayonaise

    • 14,00
  • PULPO

    Gazpacho  — avocado — tomaat

    • 14,00
  • PASTRAMI VAN HET HOLLANDS MELKRUND

    Augurkennat —  boeren Goudse oplegkaas — mosterdsla

    • 13,00
  • GEPOFTE PEEN

    Geiten hangop  — worteljus — dragon

    • 13,00
  • SCHOL

    Prei  — palingcrumble — waterkerssaus

    • 14,00
  • IBERICO BUIKSPEK

    Witte kool — dashi gel — hot mosterd

    • 14,00
  • LAMSNEK

    Korma saus — aubergine — ras el hanout

    • 15,00
  • RUNDER TRI-TIP

    Mini paksoi  — groene curry — noedel

    • 15,00
  • SPECIALS

  • TARBOTINE 500GR

    Seizoensgroente - aardappel

    • 29,50
  • RIB-EYE 250GR

    Bearnaise - seizoensgroente - aardappel

    • 28,00

Desserts

  • Onze nagerechten worden aan tafel gepresenteerd op de dessert-trolley.

    • 9,50
  • Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle

    • 13,50